Twee huidverzorgingsproducten uitgelicht!

Twee huidverzorgingsproducten uitgelicht!

Er zijn enorm veel huidverzorgingsproducten om uit te kiezen, met allemaal hun eigen specialiteiten en voordelen. Sommige merken zijn beter voor bepaalde functies of producten, terwijl andere merken hun focus weer ergens anders leggen. In dit artikel zullen we de producten van Webecos en Dermalogica bespreken en met elkaar vergelijken.

Producten van Webecos

Webecos is opgericht in 1962 door Len Klaphaak. Hiermee was Webecos het eerste volwaardige Nederlandse merk op het gebied van schoonheidsproducten. De Webecos producten hadden voor het eerst hogere concentraties ingrediënten die klinisch getest waren. Klaphaak vond het namelijk erg belangrijk dat de producten van goede kwaliteit waren en een positief effect hadden. Naast schoonheidsspecialiste was ze ook schrijfster. Zo schreef ze het bekende ‘groene boekje’ en heeft zich jarenlang ingezet voor een hoger kwaliteitsniveau binnen de schoonheidsbranche.

Webecos is een erg nuchter en eerlijk bedrijf. Ze besteden veel aandacht aan het testen, keuren en verbeteren van hun producten. De producten staan onder strenge controle en zijn altijd van topkwaliteit. Zeker de Myox Day en Night Cream van Webecos zijn erg populair. Deze zijn erg geschikt bij ouder wordende huid, om rimpels te verminderen. Ook de crèmes van Aleo om de huid te hydrateren zijn van erg goede kwaliteit. Voor de ogen hebben ze de Eye Contour Cream en Mask. Hierdoor gaat de huid rond de ogen er strakker uitzien.

Producten van Demalogica

In 1986 ontwikkeld door Jane Wurwand, die een uitgebreide opleiding had gevolgd. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verbeteren van de huid. Om te zorgen voor betere educatie heeft ze zelf een opleidingsinstituut opgericht om vervolgopleidingen op dit gebied mogelijk te maken. Ze wilde zorgen voor betere, gezonde producten zonder nare bijwerkingen. Demalogica producten bevatten dan ook geen stoffen die de huid irriteren, zoals parfum, alcohol en kleurstoffen.

Demalogica heeft enorm veel producten voor verschillende situaties en kwalen. Zo hebben ze een een AGE Smart lijn met allemaal huidproducten die het ouder worden tegengaan. Voor geïrriteerde en beschadigde huid hebben ze UltraCalming en Daily Skin Health. Ook voor acné en andere aandoeningen hebben ze erg goede producten, zoals de Clear Start en Active Clearing. Voor iedereen zitten er dus wel interessante, goede producten tussen.