Waarom zijn loafers zo populair?

Waarom zijn loafers zo populair?

Het zal je niet ontgaan zijn; steeds meer mensen dragen loafers. Zowel in het straatbeeld als op kantoren kom je loafers, ook wel instappers genoemd, steeds vaker tegen. Deze ‘instapschoenen’ hebben blijkbaar veel voordelen te bieden, ben jij benieuwd welke dit zoal zijn? Wij hebben dit voor je uitgezocht en deze voordelen hieronder voor je op een rijtje gezet!

Licht en luchtig

Het fijne van loafers is, dat ze zo heerlijk licht en luchtig zijn. Zeker in zomerperiode, is het heerlijk om deze schoenen te dragen. Werk je op kantoor? Dan zijn loafers ideaal om in de zomerperiode te dragen. Sandalen en slippers zijn vaak net te casual in de zomer, loafers daarentegen worden overal geaccepteerd! Door er bijpassende kleding bij te dragen, kun je op deze manier bij hogere temperaturen altijd genieten van heerlijke luchtige instapschoenen. Ook als je bijvoorbeeld vertegenwoordiger bent en regelmatig klanten bezoekt, zijn loafers ideaal. Doordat je bij deze schoenen op goede ventilatie kunt rekenen, heb je bij hogere temperaturen nooit last van plakkerige voeten, terwijl je wel netjes gekleed bij een klant aankomt!

Stijlvol en elegant

Deze schoen kenmerkt zich door de lage instap, vandaar ook dat ze door veel mensen ‘instappers’ worden genoemd. Dit neemt niet weg dat loafers elegante schoenen zijn die passen bij een nette kledingstijl. De stijl van de loafers wordt geroemd om zijn eenvoud en elegantie, waardoor je loafers ook prima kunt dragen naar bijvoorbeeld vergaderingen en recepties. Heb je een bruiloft in de zomer, dat wordt gevierd op het strand? Loafers zijn de ideale schoenen, voor deze gelegenheid. Wist je dat er zowel heren loafers als dames loafers verkrijgbaar zijn? Online vind je een prachtig assortiment loafers van hoogwaardige kwaliteit!

Voor iedere gelegenheid geschikt

Als je graag schoenen aanschaft, die je bij verschillende gelegenheden kunt dragen, zijn loafers aan te raden. Je kunt deze schoenen namelijk in de zomerperiode prima thuis dragen, maar ook op kantoor. Ze zijn ideaal als je een zomers feest hebt, maar ook om boodschappen mee te doen, zijn ze perfect. Of je nu een lange broek draagt of een korte, loafers staan altijd goed. Voor welke loafers ga jij?