Waarom een dagje wellness & beauty zo heerlijk is

Waarom een dagje wellness & beauty zo heerlijk is

Heb je een enorm drukke tijd achter de rug en wil je jezelf eens flink verwennen? Heb je het gevoel dat het tijd is voor jezelf? Eraan toe om jezelf eens flink te trakteren? Een dagje wellness & beauty is de ideale manier om jezelf weer helemaal op te laden. Je kunt je lichaam en geest namelijk eens flink laten verwennen tussen de muren van een wellness & beauty resort.

Wellness is gezond

Een bezoek aan de sauna is goed voor je lichaam. Je verbetert je weerstand, waardoor je minder snel ziek zult worden. Je lichaam raakt namelijk gewend aan de wisselende temperaturen, handig als bijvoorbeeld de herfst in aantocht is, dan kun jij tegen een stootje. In de sauna gaan je bloedvaten verwijden, hierdoor heeft je bloed meer ruimte om door te stromen. Dit is goed voor je bloeddruk. In de sauna wordt je lichaam ook nog eens helemaal schoongespoeld. Je verliest maar liefst ongeveer anderhalve liter vocht, vol met afvalstoffen. Door te zweten reinig je je lichaam.

Een beautybehandeling geeft je zelfvertrouwen

Als je niet zo goed in je vel zit, kan een beautybehandeling hier snel verandering in brengen. Je wordt in de watten gelegd door een schoonheidsspecialiste, die precies weet wat ze moet doen. Als de behandeling erop zit, voel je jezelf schoner, knapper en zelfverzekerder. Precies wat je nodig had.

Dagje wellness & beauty is goed voor de sociale contacten

Een Wellness & Beauty Bon is het ideale cadeau om aan een vriend of vriendin te geven. Het is origineel en mensen zullen het altijd op prijs stellen. Een bijkomend voordeel is dat de kans groot is, dat de vraag wordt gesteld of jij misschien mee zou willen gaan. En daar heb je natuurlijk wel zin in! Zo’n dagje samen genieten brengt je ook nog eens dichter bij elkaar. Heerlijk samen in het bubbelbad bijkletsen en natuurlijk gaan jullie ook samen genieten van een diner met een wijntje. Je zult merken dat zo’n dagje erg goed is voor het sociale contact. Je bent veel samen en er is niemand die je kan storen. Dat doet een relatie goed.