Beauty cadeau-ideeën om je vriendinnen blij te maken

Beauty cadeau-ideeën om je vriendinnen blij te maken

Wil je jouw vriendinnen blij maken met een leuk en origineel beauty-cadeau? Dan kan het best moeilijk zijn om de meest perfecte cadeautjes voor haar uit te kiezen. Er is op dit gebied namelijk erg veel keuze. En, ook lastig: origineel zijn en blijven is niet gemakkelijk. Wil je verrassend uit de hoek komen met een stijlvol beauty cadeau-idee voor jou (beste) vriendin? Dan kan de onderstaande lijst me ideeën je de nodige inspiratie geven. Profiteer van onze adviezen en verbaas je vriendin binnenkort met een supergaaf beauty-cadeau! 

Maak indruk met een geurkaarsenset voor haar

Een van de leukste cadeautjes voor haar die je een vriendin kunt geven, is een lekker ruikende geurkaarsenset. Voor vrouwen van achttien plus is dit een van de beste beauty-cadeaus waarmee je haar kunt verwennen. Wat er zo prettig is aan een lekker ruikende set met geurkaarsen? De naam zegt het al: de heerlijke geur die je met deze kaarsen kunt vrijmaken. Uiteraard is het van belang om goed te weten van welk soort geuren, zoals aardbei of limoen, jouw hartsvriendin houdt. Houdt ze van een lekker romantische rozengeur? Of meer van een bloemenzee die diverse fleurige geurtjes vrijmaakt? Eigenlijk maakt het niet uit. Want er is qua geuren en reuk enorm veel keuze als je jouw beste vriendin een leuk cadeau wilt geven!

Met een goed boek maak je altijd een goede beurt!

Veel vrouwen houden van het lezen van fictie, zoals een goede thriller of een avonturenroman. Natuurlijk weet je wie de favoriete schrijver is van jouw vriendin en wat ze wel of niet interessant vindt. Koop daarom een goed boek voor haar en laat je vriendin even helemaal wegzwijmelen in aards geluk!

Met een moderne beautybox of goodiebox scoor je altijd punten

Wat dacht je van het derde idee voor een leuk en verrassend vrouwencadeau: een beauty of een geschenkdoos aan je beste vriendin geven. Een ding staat van tevoren vast: met dit type cadeaus ben je absoluut direct populair bij het betreffende meisje of de dame die je een cadeau stuurt. Beautyboxen zijn vaak goed betaalbaar en er zit in deze dozen make-up van topkwaliteit. Een prima cadeau dus om weg te geven!

Een sieradendoos voor haar

Een fijn cadeau dat vrijwel altijd in de smaak valt bij een vrouwelijke ontvangster, is een sieradenbox. Want een mooie doos met elegante en stijlvolle sieraden, wie wil dat nu niet ontvangen? Naast het geven van een complete set sieraden, zoals oorbellen, een ketting en een mooie ring met diamantjes, kun je haar ook een sieradenabonnement geven. Jouw vriendin krijgt dan om de twee of drie maanden een verrassingspakket. De inhoud wisselt van ringen, oorbellen, een horloge, kettingen, maar ook make-up en lekkere parfums passeren de revue. Een super verrassend en origineel cadeau!

Een startersset met nagellak

Last but not least kun je kiezen voor een beginnersset nagellak of gellak. In deze pakketten zit alles wat je vriendin nodig heeft voor een goede nagelverzorging. Een voordelig cadeau, maar wel eentje waarmee je laat zien dat je om je vriendin geeft!