Ontdek de voordelen van relatiebemiddeling

Ontdek de voordelen van relatiebemiddeling

Heb je scherp in beeld, hoe jouw ideale partner eruit moet zien? Welke karaktereigenschappen deze persoon moet hebben? Weet je al hoe je jouw relatie het liefste vorm wil geven? Dan kun je gericht op zoek gaan naar een ideale partner. De kans dat je deze partner tegenkomt bij de supermarkt of op een festival is echter heel erg klein. De reden hiervoor is dat het wel erg toevallig zou zijn als je jouw ideale partner, daar tegen het lijf zou lopen. Daarnaast vinden veel mensen het ook niet fijn om op openbare plekken iemand aan te spreken, met het risico om afgewezen te worden. Door te kiezen voor relatiebemiddeling is de kans vele malen groter dat jij een serieuze partner zult vinden, die voldoet aan je eisen. Waarom relatiebemiddeling zo succesvol is? Je leest het hieronder!

Het geheim van relatiebemiddeling

Relatiebemiddeling onderscheidt zich van andere methoden, doordat er maatwerk geleverd wordt. Er wordt specifiek gekeken, naar wat het profiel is van de persoon, waar jij naar op zoek bent. Daarnaast wordt er door middel van een persoonlijk gesprek, ook ingezoomd waar jij specifiek naar op zoek bent. Vind je het belangrijk om samen veel te reizen? Wil je ook veel tijd voor jezelf houden, omdat je een drukke baan hebt en je jouw carrière ook belangrijk vindt? Zijn je vrienden belangrijk voor je? Al deze wensen en eisen kun je kenbaar maken aan de professionele bemiddelaar met wie je het intakegesprek voert. Als dit voorwerk gedaan is, kan de bemiddelaar gericht op zoek gaan jaar jouw ideale partner.

Weinig werk veel liefde

Bij relatiebemiddeling heb je weinig werk aan de zoektocht naar een nieuwe liefde. De bemiddelaar doet namelijk het werk voor je, ook als iemand geen interesse heeft, voor de afhandeling voor je gedaan. Je krijgt dus niet te maken met teleurstellende berichtjes of totaal niet reagerende kandidaten. Je kunt je dus richten op datgene wat daten zo leuk maakt; ontmoeten van iemand waar je echt een klik mee hebt. Kies voor relatiebemiddeling; je hebt er weinig werk aan en de kans is  groot dat je jouw droompartner gaat vinden. Ideaal toch?