Juist Secrid is een stijlvolle oplossing

Juist Secrid is een stijlvolle oplossing

Moet je er even over nadenken? Yes Secrid is natuurlijk de keuze! Terwijl creditcards, bankpassen, klantenkaarten en andere kaartformaat passen snel uitbreiden, heeft het Nederlandse portemonnee merk de juiste oplossing bedacht om al onze passen en kaarten in een chique, praktische koffer te vervoeren die is uitgerust met de nieuwste technologieën om onze gegevens veilig te bewaren . Het geheim, of toch liever de geheimen van Secrid secure card houders? Prima, een gepatenteerd mechanisme waarmee u uw kaarten in een eenvoudig gebaar kunt uitwerpen, waardoor u geen overbodige hapering met uw handen en vingernagels hoeft te doen. Vervolgens een metalen behuizing die verbogen of kapotte kaarten voorkomt. Tot slot, antidiefstalgegevensbescherming op uw RFID- en NFC contactloze technologiekaarten. En allemaal Made in Holland, van de hoes tot het leer, waarbij de allernieuwste technologie wordt gecombineerd met lokale knowhow, zonder concessies te doen aan stijl. Goed gezien!

Ontdek alle kleuren

Het merk Secrid biedt veel pasjeshouder modellen om optimale bescherming te bieden tegen datapiraterij. We vinden enerzijds verschillende kleuren maar ook texturen en gevarieerde leereffecten. Zo vinden we het Cardprotector-model onder de Secrid automatische en anti-hacking kaarthouders. Dit model is het dunste van het assortiment: het is een stevige aluminium behuizing die tot 6 kaarten zal beschermen, dankzij het gepatenteerde mechanisme kunnen ze waaiervormig worden uitgeworpen en voorkomen dat ze vallen. Compact en discreet, deze automatische en anti-hacking Secrid kaarthouder zal je overal volgen. Je kunt het associëren met de geldband, innovatie van het merk om 2 cardprotectors te groeperen om al je kaarten te groeperen. Dit model bestaat in vele kleuren: zwart, geborsteld zilver, blauw, bruin, goud...

Een selectie van Secrid pashouder voor dames en heren Wij bieden het volledige assortiment Secrid merkmodellen aan. Zo vind je naast de hierboven genoemde cardprotector, de slimwallet waarvan je in de leren envelop nog meer pasjes maar ook kaartjes en visitekaartjes kunt bewaren, de miniwallet met een drukknoop. De twinwallet combineert twee cardprotectors in zijn leren envelop: je kunt er dus tot 12 pasjes in kwijt en er zijn vakjes voor tickets en andere bonnetjes. De bijzonderheid van een automatische en anti-hacking Secrid-kaarthouder ligt in het leerwerk: het merk heeft verschillende effecten en stijlen ontwikkeld, waaronder vintage, crisple, metallic, nile of zelfs prisma en cubic leer. Het is aan iedereen om naar degene te gaan wiens stijl het beste bij hem past. Alle automatische en anti-hacking kaarthouders van Secrid hebben dit compacte formaat dat zo praktisch en veelzijdig is. Dit accessoire vindt zijn plaats in alle zakken door te voorkomen dat kaarten buigen of breken.