Dating en coaching voor het vinden van een duurzame relatie

Dating en coaching voor het vinden van een duurzame relatie

Wil jij online een partner vinden? Dan is het slim om te stoppen met datingsites en datingapps. Tegenwoordig zijn er veel betere manieren om een duurzame relatie te vinden. Datingapps matchen je meestal met mensen uit de buurt, verder worden er geen filters toegepast. Hierdoor match je vaak met mensen die niet goed bij je passen. Ook zitten veel mensen niet op datingsites en applicaties omdat ze een langdurige relatie willen. Veel mensen zitten om andere redenen op deze platformen, bijvoorbeeld omdat ze met anderen willen praten, flirten of simpelweg een leuke avond willen beleven. Kies er daarom voor om gebruik te maken van andere methodes, zoals dating en coaching. Hieronder lees je hier meer over.

Betere matching

Kies je ervoor om dating en coaching te proberen? Dan zul je veel betere matches krijgen, gebaseerd op jouw wensen, eisen en persoonlijkheid. Je moet van te voren altijd een persoonlijkheidstest doen of een lange vragenlijst invullen. Hiermee schetsen ze een beeld van je persoonlijke eigenschappen. Op basis hiervan zoeken ze mensen die goed bij jou passen, waarmee je vervolgens gematcht wordt. Er is ook nog ruimte om je eigen wensen mee te nemen in het zoeken. Denk hierbij aan factoren zoals het geslacht, de leeftijd van de persoon en de provincie waaruit iemand komt. Ook kun je voorkeur geven aan bepaalde specifieke kenmerken en eigenschappen. Dit werkt natuurlijk veel beter dan het snelle matchen van een datingsite of datingapp. Je komt sneller bij iemand terecht waar je een goede band mee kunt opbouwen.

De juiste eigenschappen

Naast jullie interesses, leeftijd en locatie, zijn persoonlijke eigenschappen natuurlijk erg belangrijk. Je wil namelijk een langdurige relatie opbouwen. Bij dating en coaching kijken ze daarom niet alleen naar de overeenkomsten in eigenschappen, maar ook naar de verschillen. Je partner moet namelijk niet altijd precies hetzelfde zijn en denken als jij. Het is belangrijk om de goede balans te vinden in een relatie. Ben jij erg bazig en wil je graag je zin krijgen? Dan is het natuurlijk niet slim als je met iemand gematcht bent die deze eigenschappen ook bezit. Dit soort factoren worden allemaal meegenomen in deze vorm van matching, daardoor de kans op succes veel hoger ligt.