Dit zijn de 5 beste haarstyling apparaten

Dit zijn de 5 beste haarstyling apparaten

Je haren stylen: tegenwoordig kunnen we niet meer zonder! Want hoe fijn is het om 's ochtends je haar net wat beter in model te kunnen brengen? Niet iedereen is gezegend met een natuurlijk bos mooi haar. Even de tijd nemen om je haar te stijlen of te krullen ét voila: je haar zit weer geweldig! Maar de tijd van alleen je haar stijlen of krullen met een traditionele stijl- of krultang is voorbij. Tegenwoordig zijn er meer (moderne) manieren om je haar te stylen.

Fohnborstel

Föhnborstels zijn ontzettend populair. Met een föhnborstel maak je net wat meer volume in je haar dan met een stijltang. Je haar wordt er glad door gemaakt, maar je kunt er ook een lichte slag mee aanbrengen. Let op: voor meer volume/krullen kun je beter een krultang gebruiken. Het fijne aan een föhnborstel is dat deze ook je haar minder pluizig maakt.

Stoomstijltang

De stoomstijltang is de opvolger van de traditionele stijltang. Waarom? Een stoom stijltang gebruikt naast hitte platen ook gebruik van stoom. Dit zorgt ervoor dat je haar minder beschadigt raakt en wees eerlijk: dat willen we allemaal! Door de stoom wordt je haar gehydrateerd. Het resultaat: een gladde, stijle look met glanzende lokken. Wauw!

Automatische krultang

Je raadt het al: de automatische krultang is de opvolger van de traditionele krultang. Deze krultang roteert automatisch. Je pakt een lok haar en brengt deze op een bepaalde manier aan. Vaak moet je deze in de 'krulkamer' van de krultang leggen. Dan wacht je een paar seconden en de krul is automatisch gemaakt!

Diffuser föhn

Heeft jouw haar de neiging om te krullen als je uit de douche komt? Met een diffuser föhn zorg je ervoor dat deze natuurlijke krul nog meer gedefinieerd wordt. Het enige wat je hoeft te doen is met je hoofd naar beneden te hangen, met de diffuser föhn je haar droog te maken en je bent klaar. Zeg maar hallo tegen je nieuwe krullen!

Wafeltang

Ken jij de wafeltang al? Deze tang zorgt voor hele mooie wafels in je haar! Deze worden ook wel 'rafels' genoemd. Deze haarstijl was vroeger al hip, maar is nu helemaal terug. Je kunt kiezen voor een wafeltang die kleine 'rafeltjes' maakt in je haar of eentje die grotere 'rafeltjes' maakt. Dat laatste zien we ook steeds vaker terug.